#149101: "Some bulbs did not bloom before next turn"
What is this report about?
Petra a zo c'hoarvezet ? Trugarez evit dibab amañ dindan
Deskrivadur dre ar munud
• Which part of the rules was not respected by the BGA adaptation
In the second phase of a turn, all bulbs on the board should be turned over to flowers, so that at the start of the next player's turn there are no bulbs on the board.• Ha posupl eo gwelet torridigezh ar reolenn e replay ar bartienn ? Ma 'z eo ya, da be niverenn taol ?
Yes, it happens during turn 21 and at the beginning of turn 22 there are bulbs visible.• Peseurt merdeer eo hoc'h hini ?
Chrome / iPad
Roll-istor an danevelloù bog
I think it's normal as a bulb becomes a flower only if there is a free space left around it.
Ouzhpennañ un dra bennak d'an danevell-mañ
- Niverenn taol all / Niverenn ar fiñv
- Ha renket eo bet ar gudenn gant an douchenn F5 ?
- Ha c'hoarvezet eo ar gudenn meur a wech ? Bewech ? Cheñch-dicheñch ?
- M'ho peus un dapadenn skramm eus ar gudenn (ho pezit soñj d'eus se !), gellout a rit implij Imgur.com evit e bellgargañ hag eilañ/pegañ al liamm amañ.