An holl danevelloù
dudo_displayed danevelloù bog
#165148: "paco added in a palifico round"
Petra a zo c'hoarvezet ? Trugarez evit dibab amañ dindan
Reolennoù : ur reolenn deus ar c'hoari n'eo ket bet doujet outi
Deskrivadur dre ar munud
• Which part of the rules was not respected by the BGA adaptation
Following the rules (in "how to play" and in the rules of the physical game), in a palifico round, paco are not added to other numbers.
On move 34, it was a palifico round, I said "dudo" for four 4.
Karkass40800 had 3 four, I had a paco. My "dudo" was right, but I've lost a dice.• Ha posupl eo gwelet torridigezh ar reolenn e replay ar bartienn ? Ma 'z eo ya, da be niverenn taol ?
move 33-34-35
• Peseurt merdeer eo hoc'h hini ?
Edge
Roll-istor an danevelloù bog
Knockando • N'eo ket bet eiladet c'hoazh ar bog gant an diorroerien:
14. Ebr 2025 20:00 • screenshot not useful because you can't see it is a palifico round
Knockando • N'eo ket bet eiladet c'hoazh ar bog gant an diorroerien:
14. Ebr 2025 20:03 • Sorry, forget it, mistake from me, I can't delete this
Ouzhpennañ un dra bennak d'an danevell-mañ
Ouzhpennit amañ mar-plij, tout ar pezh a c'hellfe bezañ talvoudus evit ma c'hellfemp dreveziñ ar bog-mañ pe kompren ho kinnig:
- Niverenn taol all / Niverenn ar fiñv
- Ha renket eo bet ar gudenn gant an douchenn F5 ?
- Ha c'hoarvezet eo ar gudenn meur a wech ? Bewech ? Cheñch-dicheñch ?
- M'ho peus un dapadenn skramm eus ar gudenn (ho pezit soñj d'eus se !), gellout a rit implij Imgur.com evit e bellgargañ hag eilañ/pegañ al liamm amañ.