#162441: "Universal Goal gave wrong points - Most completed size 1 nebulas"
What is this report about?
Petra a zo c'hoarvezet ? Trugarez evit dibab amañ dindan
Deskrivadur dre ar munud
• Which part of the rules was not respected by the BGA adaptation
Most completed 1 nebulas should have been a tie. Instead one player got the 6 points and the other player got 3 points
We believe it's because the player who won had a third uncompleted nebula that counted towards their total.• Ha posupl eo gwelet torridigezh ar reolenn e replay ar bartienn ? Ma 'z eo ya, da be niverenn taol ?
Move 187• Peseurt merdeer eo hoc'h hini ?
Mozilla v5
Roll-istor an danevelloù bog
For reference: turn number #356
Ouzhpennañ un dra bennak d'an danevell-mañ
- Niverenn taol all / Niverenn ar fiñv
- Ha renket eo bet ar gudenn gant an douchenn F5 ?
- Ha c'hoarvezet eo ar gudenn meur a wech ? Bewech ? Cheñch-dicheñch ?
- M'ho peus un dapadenn skramm eus ar gudenn (ho pezit soñj d'eus se !), gellout a rit implij Imgur.com evit e bellgargañ hag eilañ/pegañ al liamm amañ.